Όλοι νομίζαμε ότι η σειρά Moto X δεν θα συνεχιστεί, ελέω της Moto Ζ σειράς η οποία ήταν ο συνεχιστής του Moto X Pure Edition (2015), κάναμε λάθος. Η πρώτη φορά που ακούσαμε για την νέα συσκευή που έρχεται, την Moto X4, ήταν από τον γνωστό & αξιόπιστο leakster @evleaks. Τώρα στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τα βασικά σημεία της νέας συσκευής:

Μπορεί το βίντεο που διέρρευσε να μην έχει την καλύτερη ανάλυση, ωστόσο μάθαμε πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο Moto X4. Αρχικά, μαθαίνουμε για την οθόνη του, η οποία θα είναι 5,5 ιντσών με άγνωστη ανάλυση, ότι θα φέρει το νέο Snapdragon 660 SoC με 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης. Επίσης θα έχει (μεγάλη) μπαταρία στα 3800mAh, αλλά και laser autofocus για την διπλή πίσω κάμερα.

Επίσης, από την αφίσα μαθαίνουμε ότι το σώμα του θα είναι μεταλλικό με 3D Glass (προφανώς εννοεί το 2.5D Glass μπροστά), με «έξυπνη κάμερα» και πιστοποίηση IP68. Μάλιστα αναφέρει και την ύπαρξη ψηφιακού βοηθού που είναι και «της μόδας» (ίσως τον Google Assistant), με Always-On Voice που ήδη έχουν οι περισσότερες συσκευές Μoto και τέλος Turbo charging, δηλαδή μια εξειδικευμένη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Επίσης παρατηρούμε τα κουμπιά ενεργοποίησης και έντασης να βρίσκονται στην δεξιά πλευρά, να υπάρχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με διπλό LED flash, ένα χρώμα τύπου μπλε μπροστά, το «Moto» logo και ένα ακουστικό που -ίσως- χρησιμεύει και ως ηχείο. Γενικά είναι μια σχεδιαστική γλώσσα που ακολούθησε η σειρά Moto, μετά την εξαγορά της από τη Lenovo.

Δυστυχώς δεν έχουμε ημερομηνίες παρουσίασης αλλά λογικά δεν θα περιμένουμε πολύ, ενώ όσον αφορά την τιμή, η παρουσίαση μιλά για «ναυαρχίδα με φιλική τιμή».

[via]

 

Ημερ. Δημοσίευσης:14 May 2017 9:38 am

Πηγή: https://techingreek.com/video-dichni-to-moto-x4-moto-x-2017-me-snapdragon-660-soc-ke-bataria-3800mah/

Συγγραφέας¨Cris Vakalis