Όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει το SecNews δεν χρησιμοποιούσε κάποια εφαρμογή αναζήτησης, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχώς παρατηρήσεις από φίλους μας που αναζητούσαν δημοσιεύσεις και δεν μπορούσαν να τις βρουν.

Ένας από τους κύριους λόγους που δεν χρησιμοποιούμε την αναζήτηση του WordPress είναι η ασφάλεια. Δεν θα αναφέρουμε τι και πως, αλλά από τότε που απενεργοποιήσαμε το χαρακτηριστικό από την κεντρική σελίδα, ήμασταν σε διαδικασία αναζήτησης κάποιας άλλης αξιόπιστης και λειτουργικής εναλλακτικής λύσης.

Τη βρήκαμε στην Google με το Custom Search Element.

To SecNews απέκτησε Google Search

Έτσι από σήμερα (μάλλον από χθες για όσους παρατήρησαν την προσθήκη στο menu) το SecΝews διαθέτει και πάλι το χαρακτηριστικό αναζήτησης άρθρων μέσω του Google.

.IRPP_minimalist{padding:0;margin:0;padding-top:1em !important;padding-bottom:1em !important;width:100%;display:block;font-weight:bold;background-color:inherit;border:0 !important;border-left:4px solid #d35400 !important;box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-moz-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-o-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-webkit-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);text-decoration:none}.IRPP_minimalist:active,.IRPP_minimalist:hover{opacity:1;transition:opacity 250ms;webkit-transition:opacity 250ms;text-decoration:none}.IRPP_minimalist{transition:background-color 250ms;webkit-transition:background-color 250ms;opacity:1;transition:opacity 250ms;webkit-transition:opacity 250ms}.IRPP_minimalist .ctaText{font-weight:bold;color:#000;text-decoration:none;font-size:16px}.IRPP_minimalist .postTitle{color:#141414;text-decoration:underline !important;font-size:16px}.IRPP_minimalist:hover .postTitle{text-decoration:underline !important}

Διαβάστε κι αυτό  Μετά τα iPhone, τώρα και τα Android αφαιρούν την υποδοχή ακουστικών

To SecNews απέκτησε Google Search

Να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε συνδέσει το Custom Search Element που υπάρχει στο menu με το Google Adsence του SecNews.

To GCS θα σας εμφανίζει τα αποτελέσματα στην ίδια σελίδα που πραγματοποιείτε την αναζήτηση. Τα αποτελέσματα συμπεριλαμβάνουν μόνο δημοσιεύσεις του SecΝews, τις οποίες μπορείτε να σορτάρετε και χρονολογικά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την αναζήτηση του site από το παρακάτω link

SecNews Search with Google

Ημερ. Δημοσίευσης:12 March 2017 | 7:33 am

Πηγή

Συγγραφέας:Giorgos