Εάν ψάχνεται κάτι απλό από το κινητό σας, τότε το Samsung Z4 είναι για εσάς. Το νέο κινητό της Samsung με λειτουργικό της εταιρίας Tizen 3.0 έρχεται σε «ευθεία αντιπαράθεση» με το Android.

Το Z4 έχει οθόνη 4,5 ιντσών, κάνοντας την μία από τις μικρότερες συσκευές στην αγορά. Η οθόνη έχει σχεδιασμό με 2.5D γυαλί, ενώ η ανάλυσή της είναι 480 x 800 pixels. Επίσης φέρει 4-core SoC στο 1,5GHz, μαζί με 1GB RAM και τρέχει το Tizen 3.0.

 

Για τις selfies σου έχεις κάμερα στα 5MP κάμερα με flash, ενώ για τις υπόλοιπες σου φωτογραφίες κάμερα επίσης στα 5MP, με LED flash αριστερά και δεξιά. Επιπλέον φέρει και το Video Flip, όπου σου επιτρέπει να τραβάς βίντεο ταυτόχρονα και με τις δύο κάμερες. Επιπλέον υπάρχουν φωνητικές λειτουργίες, αλλά και χειρονομίες για χρήση τόσο της κάμερας, αλλά και όλης της συσκευής.

Θα υπάρχει και υποστήριξη για διπλή SIM σε κάποιες αγορές, ενώ έρχεται με υποστήριξη Wi-Fi (2.4GHz b/g/n), LTE Cat. 4, VoLTE και VoWi-Fi. Η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει σύντομα από την Ινδία και έπειτα σε άλλες αγορές. Τιμή δεν ξέρουμε, αλλά δεν θα είναι υψηλή, καθώς το κινητό αποτελεί «υποβάθμιση» του προηγούμενου μοντέλου, Z3.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:12 May 2017 4:42 pm

Πηγή: https://techingreek.com/to-samsung-z4-me-tizen-3-0-apokalyptete/

Συγγραφέας¨Cris Vakalis