Με τη νέα κίνηση της Sony δεν θα πρέπει πλέον να αγοράσετε ένα PlayStation 4 για να παίξετε παιχνίδια της πλατφόρμας: Ναι η Sony ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει τίτλους παιχνιδιών του PS4 μέσω της υπηρεσίας PlayStation Now. Αυτό σημαίνει, ότι θα είστε σε θέση να παίξετε παιχνίδια του PS4 στο PC σας.

Εάν δεν γνωρίζετε το PlayStation Now είναι μια υπηρεσία cloud που κοστίζει $20 το μήνα και προσφέρει παιχνίδια streaming, ακριβώς κάνει και το Netflix με τα βίντεο. Η υπηρεσία λειτουργεί και από το PS4 και από τον υπολογιστή σας.Sony: Παιχνίδια του PS4 στο PlayStation Now ή PS4 στο PC σας

Η υπηρεσία μέχρι σήμερα πρόσφερε μόνο παιχνίδια του PS3 παιχνίδια, κάτι που ήταν αρκετά βολικό για τίτλους παιχνιδιών που είχαν πρόβλημα συμβατότητας με τη νέα κονσόλα PS4 αλλά και την πλατφόρμα του Xbox One.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε μια κονσόλα Xbox One, αλλά θέλετε να παίξετε αποκλειστικά παιχνίδια του PS4, όπως το Horizon Zero Dawn ή το Uncharted 4. Τώρα με 20 δολάρια μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στο PC σας. Σίγουρα, δεν θα είναι το ίδιο όπως το να το παίξετε με μια πραγματική κονσόλα.

.IRPP_minimalist{padding:0;margin:0;padding-top:1em !important;padding-bottom:1em !important;width:100%;display:block;font-weight:bold;background-color:inherit;border:0 !important;border-left:4px solid #d35400 !important;box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-moz-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-o-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-webkit-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);text-decoration:none}.IRPP_minimalist:active,.IRPP_minimalist:hover{opacity:1;transition:opacity 250ms;webkit-transition:opacity 250ms;text-decoration:none}.IRPP_minimalist{transition:background-color 250ms;webkit-transition:background-color 250ms;opacity:1;transition:opacity 250ms;webkit-transition:opacity 250ms}.IRPP_minimalist .ctaText{font-weight:bold;color:#000;text-decoration:none;font-size:16px}.IRPP_minimalist .postTitle{color:#141414;text-decoration:underline !important;font-size:16px}.IRPP_minimalist:hover .postTitle{text-decoration:underline !important}

Διαβάστε κι αυτό  Ιάπωνες ερευνητές: οι selfies σας μπορεί να σας βάλουν σε κίνδυνο

Για τη Sony, αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να έχει περισσότερους παίκτες που σήμερα μπορεί να μην έχουν άλλο τρόπο να παίξουν τα παιχνίδια της και ενδεχομένως, να υποχρεώσει κάποιους από αυτούς να αγοράσουν τελικά το PlayStation.

Η Microsoft, εν τω μεταξύ, έχει μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα μια υπηρεσία των 10 δολαρίων που ονομάζεται Game Pass και επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τα παιχνίδια στις κονσόλες τους, αντί να τα κάνουν streaming από το σύννεφο.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε και πολλά για τα παιχνίδια του PS4 στο PlayStation Now, όπως το τι ανάλυση θα υποστηρίζει, ή ποια παιχνίδια θα κυκλοφορήσει η Sony.

Ημερ. Δημοσίευσης:14 March 2017 10:43 am

Πηγή

Συγγραφέας:Giorgos