Αν θελήσουμε να μιλήσουμε για την LG και το πρόγραμμα που η ίδια οργανώνει και τηρεί πιστά όσον αφορά τις αναβαθμίσεις συσκευών της, τότε μετά λύπης πολλών θα διαπιστώσουμε πως ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής μπορεί να μην ξεχνάει εντελώς τα μοντέλα του, αλλά καθυστερεί αισθητά να διαθέσει νέες εκδόσεις του Android ή σημαντικές αναβαθμίσεις ασφάλειας, σε σχέση πάντα με τους ανταγωνιστές.

Εξαιρώντας τα update με τις ενημερώσεις περί θεμάτων ασφαλείας του Android και τυχόν bugs που τείνουν άμεσης παρέμβασης για να λυθούν, να πούμε ότι οι ιδιοκτήτες smartphones της LG πρέπει να γνωρίζουν πως η εταιρεία θα ακολουθήσει την πολιτική της Google, δηλαδή μέχρι να συμπληρώσουν τα δύο έτη κυκλοφορίας τους κάθε συσκευή που διαθέτουν στην αγορά, έχει το περιθώριο για να ετοιμάσει το πακέτο αναβάθμισης. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι θα κάνει μήνες η LG για να κυκλοφορήσει ενημέρωση λογισμικού για πολλά μοντέλα της, θέλει να συμμαζεύει αρκετές αναβαθμίσεις και να τις ενσωματώνει σε ένα μεγάλο πακέτο.

LG G6

Τρέχουσα έκδοση Android: Android 7.0

Επόμενη ενημέρωση: Στα τέλη του 2017

Η LG είναι γνωστό πως την ¨ενοχλούν” οι μικρές και ενδιάμεσες εκδόσεις, όπως το Android 7.1.1., οπότε την ίδια στρατηγική θα ακολουθήσει και με το LG G6 το οποίο καλώς έχων των πραγμάτων θα μεταβεί σε λίγους μήνες απευθείας στο Android O.

LG G5

Τρέχουσα έκδοση Android: Android 7.0

Επόμενη ενημέρωση Προς τα τέλη της φετινής χρονιάς

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το G5 είναι η ναυαρχίδα του περασμένου έτους της LG, δεν θα πρέπει να περιμένουμε να ενημερωθεί πρώτο αυτό το μοντέλο, προηγείται το G6. Άρα υποθέτουμε ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός λόγος που το LG G5 θα μεταπηδήσει από την έκδοση 7.0 κατευθείαν στο Android O λίγο μετά τον νεότερο αδελφό του, το G6.

LG V20

Τρέχουσα έκδοση Android: Android 7.0

Επόμενη ενημέρωση: τέλη 2017 ή αρχέςτου 2018

Το LG V20 δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα περί λειτουργίας και σταθερότητας, οπότε μπορεί να περιμένει ακόμα για update. Φυσικά θα προλάβει να πάρει άλλο ένα μεγάλο update αλλά μετά από τα G5 και G6.

LG G4

Τρέχουσα έκδοση Android: Android 6.0

Επόμενη ενημέρωση: Εντός της περιόδου Q3 του 2017

Το leather-back LG G4 προκάλεσε μεγάλη αίσθηση όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και σε αρκετούς φαινόταν πανέμορφο. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο του 2015 με λογισμικό εκείνου του έτους. Ωστόσο, η LG επιβεβαίωσε ότι το G4 θα πάρει Nougat το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

LG V10

Τρέχουσα έκδοση Android: Android 6.0

Επόμενη ενημέρωση: Στο δεύτερο μισό του 2017

Το LG V10 είναι σχεδόν ξεχασμένο από όλους, συμπεριλαμβανομένης και της LG. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει για τους κατόχους της συσκευής που είναι λογικό να περιμένουν πως και πως μια ενημέρωση σε Nougat. Ευτυχώς, η LG ανακοίνωσε ότι το V10 θα πάρει πράγματι Nougat στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους, πολύ πιθανόν λίγο μετά το G4.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:17 May 2017 6:52 am

Πηγή: https://techingreek.com/lg-mathe-kata-prosengisi-pote-tha-anavathmistoun-i-navarchides-tis-eterias/

Συγγραφέας¨Nagata