Η μάζα των καταναλωτών αναζητά φθηνές συσκευές και έτσι οι κατασκευαστές εξαπολύουν διαρκώς νέα οικονομικά smartphones για όλους, βέβαια τα  οικονομικά κινητά έχουν αδύναμο “εσωτερικό”, αλλά η τιμή τους είναι τέτοια που παρέχουν αξία στον πελάτη. Πέρα όμως από τα mid-range τηλέφωνα με ελάχιστο κόστος απόκτησης, τα high-end μοντέλα με ένα υψηλό κόστος αγοράς, υπάρχουν και τα πολυτελή smartphones που εδώ νομίζω δεν υπάρχει όρια στην τιμολόγηση, είναι ιδιαίτερες συσκευές, παράγονται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και είναι για τα γούστα λίγων. Λοιπόν, λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε το νέο Lamborghini ALPHA ONE, ένα smartphone το οποίο εντάσσεται στο χώρο των πολυτελών smartphones, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 2.110 δολάρια.

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με το θέμα κατασκευής και σχεδιασμού του νέου Lamborghini ALPHA ONE το οποίο αποτελείται από το ίδιο είδος μετάλλου, το οποίο χρησιμοποιείται και στα οχήματα της Lamborghini, και λέγεται ότι θα είναι ακόμη πιο σκληρό και από τιτάνιο. Πίσω του συναντάμε φινίρισμα δέρματος, που υπόσχεται με τη σειρά του να συνεισφέρει και αυτό στην πολυτελή του υπόσταση.

Τώρα μιλώντας για τις προδιαγραφές του, το ALPHA ONE διαθέτει οθόνη Quad-HD 5,5 ιντσών και τροφοδοτείται από Snapdragon 820, RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Υπάρχει μπαταρία 3.250mAh και όπως διαβάζουμε τον κατάλογο με τα specs της συσκευής, αντιλαμβανόμαστε πως το εσωτερικό του σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την τιμή του, π.χ. αντί για τον Snapdragon 820 θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον το μοντέλο 821 ή 835, αλλά φαίνεται ότι το υψηλό κόστους απόκτησής του δικαιολογείται αποκλειστικά και μόνο από τα υλικά κατασκευής και το design του.

Το νέο τηλέφωνο πρόκειται να φθάσει σε χώρες όπως η Ρωσία, η Νότια Κορέα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:20 May 2017 9:19 am

Πηγή: https://techingreek.com/lamborghini-alpha-one-tha-prepi-na-xodepsete-ena-poly-sevasto-poso-gia-na-to-kanete-diko-sas/

Συγγραφέας¨Nagata