Κατά κάποιον τρόπο η Huawei είναι μία από τις κατασκευάστρια που κατέκλυσε την αγορά φέτος με τις προσθήκες και ανακοινώσεις νέων της συσκευών και τώρα με μια πλάγια τακτική η Huawei μας δείχνει άλλη μια νέα mid-range πρόταση, το Huawei Y7 που θα αν και φτηνό η εταιρεία αισιοδοξεί να κάνει θραύση!

Η νέα αυτή συσκευή εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Huawei και σε αντίθεση με το Y3 2017, το νέο μοντέλο θα εντάσσεται στις συσκευές μεσαίας κατηγορίας που θα συνοδεύεται από το Android 7.0 Nougat. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του τηλεφώνου συμβαδίζουν με τα πρότυπα που έχουν ορίσει και οι αντίπαλες εταιρείες για την συγκεκριμένη κατηγορία, δηλαδή θα έχει: οθόνη HD 5,5 ιντσών, chipset Snapdragon 435, RAM 2GB, 16GB αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται, κύρια κάμερα 12MP με PDAF και 1,25μm pixel size για λήψεις βίντεο έως 30fps FHD, καθώς και selfie κάμερα των 8MP με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και ομορφιάς. Υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου.

Στα “υπέρ” του και ίσως ένας καλός λόγος για να το αγοράσει κανείς είναι η τεράστια μπαταρία του με φορτίου στα 4000mAh που προσφέρει 20 ώρες αυτονομία για αναπαραγωγή βίντεο ή 15 ώρες για online σερφάρισμα.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:17 May 2017 7:30 pm

Πηγή: https://techingreek.com/huawei-y7-egine-orato-stin-episima-istoselida-tis-eterias-ke-feri-bataria-4000mah/

Συγγραφέας¨Nagata