Ξέρουμε πως η Google δουλεύει πάνω στους αντικαταστάτες των Pixel smartphones, όμως μέχρι τώρα έχουμε δει ελάχιστα πράγματα σχετικά με αυτούς. Σήμερα όμως διέρρευσε ένας από αυτούς στο GeekBench (πιθανότερα ως prototype που περνάει από δοκιμασίες), με την κωδική ονομασία Taimen.

Αν δεν μιλάμε για mid-range πρόταση, το Taimen εμφανίζεται με Qualcomm 8-core SoC, που (to guess or not?) λογικά είναι ο Snapdragon 835. Στα της RAM διαθέτει 4GB διαθέσιμα για λειτουργίες, όπως και τα Pixel/Pixel XL, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι η ύπαρξη του (μη-ανακοινωμένου ακόμα) Android O. Πρόκειται για τη νεότερη έκδοση της Google που σύντομα θα γνωρίσουμε επίσημα και που, για την ώρα τουλάχιστον βρίσκεται επίσης σε στάδιο δοκιμών από τεχνικούς και devs (ήδη έχει κυκλοφορήσει η developer preview).

Από τα όσα έχουν διαρρεύσει, το Taimen, το Muskie και το Walleye θα είναι τα τρία νέα Pixel smartphones της Google, που θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες προτάσεις και βρίσκονται σε φάση developing. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να δούμε και κάποιο tablet (ή τον αληθινό αντικαταστάτη του Nexus 6), καθώς το Taimen είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τα υπόλοιπα, σύμφωνα με φήμες.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:11 May 2017 6:01 pm

Πηγή: https://techingreek.com/google-taimen-perase-apo-to-geekbench-me-android-o-ke-4gb-ram/

Συγγραφέας¨Χρήστος Αλεξούδας