Σχετικά

«Η εμπειρική μόρφωση, σε αντίθεση με την αποστασιοποιημένη από την καθημερινότητα διανόηση ή την επιφανειακή μάθηση, η γνώση του πώς να πετύχεις στη ζωή ή πώς να αποφεύγεις τις παγίδες.»

QNotes

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η ζωή πρόκειται να συμβεί σε όλους, μερικές φορές προς το καλύτερο και άλλοτε προς το χειρότερο. Το ένα αληθινό πράγμα που θα έχετε πάντα, είναι ο έλεγχος 100% πάνω σε αυτά που θα συμβούν και είναι η απάντησή σας σε αυτά τα γεγονότα. Όταν έχετε υιοθετήσει μια θετική στάση που πάντα αναζητεί το καλό σε κάθε δεδομένη περίσταση – πώς θα μπορούμε να μην προχωρήσουμε προς τα εμπρός;

Η QNotes είναι ένας σύγχρονος συλλέκτης και ταξινομητής ειδήσεων ο οποίος λειτουργεί αυτόματα, συλλέγοντας και ταξινομώντας τις RSS ροές από επιλεγμένες πηγές ειδήσεων.

Όλες οι ειδήσεις ταξινομούνται αυτόματα μέσω των RSS ροών των πηγών και το Qnotes δεν ασκεί κανέναν έλεγχο στο περιεχόμενο και δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.

Για την παρουσίαση των τίτλων ειδήσεων χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες που έχει επιλέξει η κάθε πηγή να χρησιμοποιήσει και οι τίτλοι των ειδήσεων από την ροή της.

Σε όλους τους τίτλους ειδήσεων αναφέρεται ευδιάκριτα η Πηγή της στο κάτω αριστερά μέρος και ο επισκέπτης παραπέμπεται μέσω υπερσυνδέσμου στον ιστότοπο της πηγής για να διαβάσει το πλήρες κείμενο της είδησης.

To Qnotes δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων.

Το Qnotes επίσης δεν ευθύνεται για τον τίτλο και την φωτογραφία της είδησης  εξωτερικών πηγών το οποίο περιλαμβάνεται και παρουσιάζεται στο Qnotes αυτόματα μέσω της RSS ροής της πηγής και το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και άποψη της πηγής.

Οι τίτλοι ειδήσεων και οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται, αποτελούν απόψεις και γνώμες των ίδιων των πηγών και δεν εκφράζουν τις απόψεις του Qnotes.

To Qnotes αποτελεί απλά ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ταξινόμησης και παρουσίασης των τίτλων ειδήσεων και δεν εκφέρει άποψη η γνώμη.

Το Qnotes (όπως και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως π.χ. οι Ειδήσεις Google) αποτελεί μια υπηρεσία παρουσίασης τίτλων ειδήσεων όπου τα αποτελέσματά μας συλλέγονται αποκλειστικά από αλγορίθμους ηλεκτρονικών υπολογιστών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Ως αποτέλεσμα, οι πηγές ειδήσεων επιλέγονται ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων και ιδεολογίας, επιτρέποντάς σας να δείτε εν συντομία τον τρόπο με τον οποίο οι διαφορετικοί οργανισμοί ειδήσεων παρουσιάζουν την ίδια είδηση.

Αυτή η ποικιλία προοπτικών και προσεγγίσεων, αλλά και ο τρόπος παρουσίασης τους με φωτογραφία και τίτλο είδησης, είναι μοναδική μεταξύ των ηλεκτρονικών ιστοτόπων ειδήσεων και τη θεωρούμε απαραίτητη για να μπορείτε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με ζητήματα που σας αφορούν περισσότερο.

Παρακαλούμε επικοινώνησε με το Qnotes μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε περίπτωση που θέλεις να:

–          Προσθέσεις το δικό σου website στη λίστα των πηγών μας επικοινώνησε μαζί μας

–          Αφαιρέσεις το δικό σου website από την λίστα των πηγών επίσης επικοινώνησε μαζί μας

–          Διαγραφεί από το Qnotes η παραπομπή σε κάποια είδηση για τον οποιοδήποτε λόγο επικοινώνησε μαζί μας.

Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις με το Qnotes για οποιονδήποτε άλλο λόγο μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Εξετάστε τους Όρους Χρήσης για όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα μας.

Koyaanisqatsi – Life Out of Balance
(Hopi Indian term for “life out of balance)

Koyaanisqatsi σε 5 λεπτά

 

Quote Notes«Practical knowledge, as opposed to ivory tower or book knowledge, knowledge on how to succeed through life, or generally how to avoid the pitfalls.»