Χυμός που απομακρύνει το οξειδωτικό στρες & βελτιώνει το καρδιαγγειακό

hymos-pou-apomakrynei-to-oxeidotiko-stres-kai-veltionei-to-kardiaggeiako

Πίνοντας το χυμό από ένα τέτοιο Φρούτο καθημερινά θα συμβούν καταπληκτικά πράγματα για τις αρτηρίες και την πίεση του αίματός σας.

Σύμφωνα με πολλές μελέτες, ο χυμός του ροδιού είναι ένα από τα πιο υγιεινά ροφήματα που μπορείτε να καταναλώσετε. Μπορεί να μειώσει το οξειδωτικό στρες, να βελτιώσει την συνολικής υγεία της καρδιάς, να μειώσει την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα της χοληστερίνης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί και να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός από ό, τι ορισμένα φάρμακα. 

Βελτίωση της καρδιακής Υγείας
Η American Journal of Cardiology δημοσίευσε μια μελέτη το 2005, η οποία εξέταζε τις επιδράσεις της κατανάλωσης του χυμού ροδιού σε ασθενείς που πάσχουν από στεφανιαία νόσο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μετά από τρεις μήνες, η ημερήσια κατανάλωση αυτού του χυμού μείωσε τα επίπεδα του στρες που προκαλεί ισχαιμία σε ασθενείς με στεφανιαία νόσο, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική υγεία της καρδιάς τους.
Δείτε ακόμη Στεφανιαία Νόσος: 6 βήματα για να την θεραπεύσετε φυσικά 
και Το στρες δημιουργεί ασθένειες – Τι πρέπει να αποφεύγουμε

Προηγούμενη μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2004 στο Journal of Clinical Nutrition, έδειξε ότι ο χυμός από ρο ρόδι έχει θετικά αποτελέσματα σε ασθενείς με στένωση της καρωτιδικής αρτηρίας, λόγο των ισχυρών αντιοξειδωτικών που βρίσκονται στο χυμό.
Δείτε 4 σημάδια που…φωνάζουν ότι οι αρτηρίες σας είναι φραγμένες! 
και  Pinus Marinitus και Πυκνογενόλη: Το «tuboflo» των αρτηριών!

Αυτός ο χυμός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες με καταπληκτικά καρδιοπροστατευτικά οφέλη. Ακόμα κι αν δεν έχει μελετηθεί αρκετά, είναι περισσότερο από προφανές ότι είναι ένα εξαιρετικά υγιές ποτό για την καρδιά και οι άνθρωποι θα πρέπει οπωσδήποτε να τον συμπεριλάβουν στην καθημερινή διατροφή τους.
Δείτε ακόμη: Το αντιοξειδωτικό & αντιφλεγμονώδες ρόδι αποφράσσει & το καρδιαγγειακό
και Σημάδια που δείχνουν καρδιακά προβλήματα και πως θα τα εξαλείψετε

Μείωση της πίεσης του αίματος και του οξειδωτικού στρες
Πιο πρόσφατες μελέτες οι οποίες επικεντρώνονται στο χυμό του ροδιού αποκάλυψαν ότι εκτός του ότι είναι υγιές για την καρδιά, έχει ακόμη περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για παράδειγμα, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του οξειδωτικού στρες, το οποίο οι γιατροί πιστεύουν αποτελεί σημαντικό δείκτη του κινδύνου ανάπτυξης ακόμη και καρκίνου.
Δείτε και Οξειδωτικό Στρες: Τι είναι και πως να το αντιμετωπίσετε φυσικά.

Το περιοδικό Free Radical Biology & Medicine δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας κλινικής μελέτης που συνέκρινε τις επιδράσεις του χυμού ροδιού στο οξειδωτικό στρες και στις φλεγμονές με εκείνες του εικονικού (placebo) φαρμάκου. Τα αποτελέσματα της δοκιμής έδειξαν ότι η κατανάλωση αυτού του χυμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι μόνο βελτίωσε τους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου, αλλά ότι έχει επίσης τη δυνατότητα να ενισχύσει την έμφυτη ανοσία, και έτσι οδήγησε σε χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης νοσοκομειακής περίθαλψης λόγω λοιμώξεων.
Δείτε Φλεγμονές ο ΕΧΘΡΟΣ της Υγείας ΜΑΣ. Πως να τις Μειώσουμε
Και Ρόδι: Ο χυμός του μειώνει τις φλεγμονές!

Μια άλλη μελέτη που διεξήχθη στο παρελθόν έδειξε ότι ο εν λόγω χυμός μπορεί να μειώσει την συστολική αρτηριακή πίεση και ότι έχει σαφείς αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Δείτε και Αντιοξειδωτικό ρόφημα με ρόδι για αποτοξίνωση και αδυνάτισμα!

Άλλα οφέλη για την υγεία του χυμού ροδιού
Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά ευεργετικός για το καρδιαγγειακό σύστημα και την πίεση του αίματος, αυτός ο χυμός έχει μια μακρά, ιστορικά, θεραπευτική χρήση, ιδιαίτερα στην περιοχή της Μεσογείου.

Σύμφωνα με μελέτες, ο χυμός ροδιού περιέχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες και έχει επίσης πιθανές εφαρμογές στους τομείς της βρεφικής ισχαιμίας του εγκεφάλου, στην ανδρική στειρότητα, στη νόσο του Alzheimer, την αρθρίτιδα, και την παχυσαρκία.
Δείτε και Ο χυμός του ροδιού είναι ευεργετικός και αντικαρκινικός! 
Ρόδι: Ο καρπός της Περσεφόνης κατά του καρκίνου! 

«Τροφή»: Όλα τα παραπάνω οφέλη και πολύ περισσότερα μπορείτε να αποκομίσετε με το συμπλήρωμα διατροφής που διαθέτω με βιολογικό πιστοποιημένο ρόδι, σε συνδυασμό με Acai berry και νόνι!! Ένας συνδυασμός σπουδαίων υπερτροφών που αυξάνει τη ζωτική ενέργεια, την ερωτική διάθεση, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το σώμα, βοηθάει ιδιαίτερα στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, και μας προσφέρει καλύτερη υγεία! Προσφέρουν πολλαπλά οφέλη όπως: τόνωση του οργανισμού, αντιφλεγμονώδης δράση, ενίσχυση ανοσοποιητικού, αντικαρκινική δράση, βελτίωση της δομικής και της λειτουργικής κατάστασης των κυττάρων.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκομίσετε τα οφέλη τους επικοινωνήστε στο μέιλ [email protected]

Δείτε ακόμη για το απίθανο ρόδι: Οι 15 λόγοι για να αρχίσετε να τρώτε ρόδια

ΡΟΔΙ – ΡΟΪΟΝ, το θαυματουργό!!! 

Βελτιώστε την υγιεία του εντέρου σας με φλούδια ροδιού 

και καθώς η χρήση του είναι λίγο μπελαλίδικη: Καθαρίστε ή στύψτε ένα ρόδι σε λιγότερο από 10΄΄!

Πηγή: dailyhealthpost.com
Τυχόν αναδημοσίευση, παρακαλώ να συνοδεύεται από:
Επιμέλεια/Απόδοσή: proionta-tis-fisis.com

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Ημερ. Δημοσίευσης:5 November 2016 6:34 pm

Πηγή: http://proionta-tis-fisis.com/hymos-pou-apomakrynei-to-oxeidotiko-stres-kai-veltionei-to-kardiaggeiako/

Συγγραφέας:Η τροφή μας το φάρμακό μας

Βαθμολογία Αναγνωστών
[Σύνολο: 0 Μέσος Όρος: 0]

Comments
Loading...