Πρόσφατα πήραμε πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία της Motorola/Lenovo στην σειρά Moto X, εμφανίζοντας τα χαρακτηριστικά, αλλά και το σχέδιο του. Σήμερα, ο Evan Blass (evleaks) αποκάλυψε ότι η επερχόμενη συσκευή στην πραγματικότητα δεν θα ονομαστεί Moto X 2017, αλλά -μάλλον- Moto X4.

Ενώ στο παρελθόν η Motorola έδινε την ονομασία του Moto X με βάση το έτος (δηλαδή Moto X 2014), αυτή η αλλαγή έχει νόημα. Δεδομένου ότι η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Lenovo, οι ονομασίες της άλλαξαν σε αριθμημένο σχήμα, όπως τα Moto G4/Moto G5, καθώς και η «υποτιθέμενη οικογένεια» Moto Z2. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η διαρροή προέρχεται από τον Blass, δίνει μια αρκετά καλή πιθανότητα να είναι αλήθεια η είδηση.

Το Moto X4 φέρετε να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, 4GB RAM, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στα 64GB, Snapdragon 660 SoC και μπαταρία 3800mAh. Εκτός από την πιθανότητα να είναι μια συσκευή αντοχής, το X4 θα λειτουργήσει πιθανότατα ως «διάδοχος» του αρχικού Moto Z Play, προσφέροντας άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας, απόδοση και premium κατασκευή με λογικό κόστος, απλά χωρίς τις δυνατότητες των Moto Mods.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:13 May 2017 7:56 pm

Πηγή: https://techingreek.com/to-eperchomeno-moto-x-poly-pithanon-na-onomasti-moto-x4/

Συγγραφέας¨Adversus