Σημάδια που δείχνουν δυσλειτουργία του ήπατος

simadia-pou-deihnoun-dysleitourgia-tou-ipatos

Το συκώτι σας λειτουργεί σωστά;
Ένα «αθόρυβο» όργανο, που όμως επιτελεί σημαντικό έργο στον οργανισμό μας, το συκώτι, βάλλεται από πληθώρα βλαβερών ουσιών. Δείτε, πώς θα καταλάβετε αν λειτουργεί σωστά.

είναι μερικές μόνο, από τις πολύτιμες λειτουργίες του συκωτιού μας.

Και καθώς ο πόνος στο συκώτι είναι μάλλον ασυνήθιστος, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, θα πρέπει να γνωρίζουμε τις ενδείξεις εκείνες που θα μας θορυβήσουν και θα αναζητήσουμε ιατρική συμβουλή.
Δείτε και Τροφές και συνήθειες που καταστρέφουν το συκώτι σου. 
Ανθυγιεινές τροφές δηλητηριάζουν το συκώτι: Πως να το ξεμπλοκάρετε

Δερματικές αλλαγές
Πρόκειται για μια σημαντική ένδειξη προβλήματος που δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε. Είτε πρόκειται για αποχρωματισμό δέρματος που παίρνει μια κιτρινωπή απόχρωση είτε για τα νύχια ή τα ακροδάχτυλα που σταδιακά κιτρινίζουν, η αιτία ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί στο συκώτι που αδυνατεί να αποβάλει τις τοξίνες και συσσωρεύει μια ουσία, τη χολυλεθρίνη κάτω από το δέρμα, με αποτέλεσμα να κιτρινίζει.
Δείτε Δερματικά προβλήματα που μας προειδοποιούν για τη συνολική μας υγεία!
και Τι «λένε» τα νύχια για την υγεία σας

Φαγούρα στο δέρμα
Οι ειδικοί αναφέρουν πως η υπερευαισθησία στο δέρμα που εκδηλώνεται με έντονη φαγούρα που χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να υποδηλώνει προβλήματα στο συκώτι.

Ούρα και κόπρανα
Προβλήματα στο συκώτι μπορεί να υποδηλώνει και το χρώμα των ούρων που μπορεί να είναι πολύ πιο σκούρο από το συνηθισμένο καθώς και των κοπράνων.
Δείτε και Τι προδίδει το χρώμα των ούρων για την υγεία

Ναυτία και εμετοί
Αν η ναυτία και οι εμετοί σάς ταλαιπωρούν χωρίς εμφανή λόγο, τότε ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε την αιτία στο συκώτι σας.

Αίσθημα κόπωσης
Αν νιώθετε συχνά κουρασμένοι ακόμη και αν έχετε κοιμηθεί καλά, ενδεχομένως, θα πρέπει να το συζητήσετε με τον γιατρό σας καθώς ένα υποτονικό συκώτι δημιουργεί μια μόνιμη κόπωση.
Δείτε και ΚΟΥΡΑΣΗ: Τι κρύβεται πίσω από την εξάντλησή μας και πώς να το αντιμετωπίσουμε!

Προβλήματα κοιλιακής φύσεως
Ίσως εκδηλώνονται ως κράμπες ή πόνοι στην κοιλιά, αέρια ή και έντονο πρήξιμο. Συνήθως, τα συμπτώματα αυτά γίνονται πιο έντονα όσο χειροτερεύει και η κατάσταση στο συκώτι μας.

«Τροφή»: Φροντίζουμε ιδιαίτερα για την καλή υγιεία του ήπατος, καθώς Κανείς δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς ένα δυνατό & καθαρό συκώτι 

Έτσι, φροντίζοντας το συκώτι σας, φροντίζετε τη ζωή σας! 

Σώστε το συκώτι σας, λοιπόν, και φροντίστε έτσι την υγιεία ολόκληρου του οργανισμού σας με το πιστοποιημένο, βιολογικό γαϊδουράγκαθο, που διαθέτω, σε συμπυκνωμένη μορφή για αποτοξίνωση από πέτρες, άμμο, λάσπη και όλα τα δηλητήρια και του συκωτιού και της χολής. Γαϊδουράγκαθο περιορίζει τις βλάβες, αποτοξινώνει & αναπλάθει το συκώτι

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ: [email protected]

Δείτε ακόμη: 9 ενδείξεις ηπατικής βλάβης που πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε

Το συκώτι μας, μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει… 

Πως να κάνουμε έναν τονωτικό χυμό για το συκώτι μας! 

και βέβαια σημαντική είναι και η ψυχολογική μας υγιεία και όχι μόνο η διατροφή/συνήθειες: Δείτε τη σχέση του Συκωτιού, των τοξινών του και της Ψυχικής σας διάθεσης!

www.clickatlife.gr

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Ημερ. Δημοσίευσης:17 April 2017 3:11 pm

Πηγή: proionta-tis-fisis.com

Συγγραφέας:Η τροφή μας το φάρμακό μας

Βαθμολογία Αναγνωστών
[Σύνολο: 0 Μέσος Όρος: 0]

Comments
Loading...