Ο κλάδος της Ιχθυοκαλλιέργειας μπορεί να υπολογίζει στη σταθερή στήριξη του ΥΠΕΝ, δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, σε συνάντηση που είχε νωρίτερα με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών (ΠΑΝΕΜΜΙ), και του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών (ΣΕΘ).

Στη συνάντηση που, σύμφωνα με το υπουργείο, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο υπουργός τόνισε τη σημασία, αυτού του καθαρά εξαγωγικού κλάδου, για τη χώρα. Ακόμη οι εκπρόσωποι του κλάδου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, και μεταξύ άλλων να εκφράσουν την ανησυχία τους σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης των Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ).

Ο κ. Σταθάκης, συνεχίζει η ενημέρωση του υπουργείου, απάντησε στην ανησυχία τους, δηλώνοντας τη δέσμευσή του να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα, η διαδικασία έγκρισης των ΠΟΑΥ.

Ημερ. Δημοσίευσης:10 March 2017 | 1:08 pm

Πηγή: http://greenagenda.gr/%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B9%CF%87%CE%B8%CF%85%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB/

Συγγραφέας:Πασχάλης Μεντίζης