Τα Bots αποτελούν την πιο πρόσφατη αγαπημένη δραστηριότητα της Microsoft καθώς η εταιρεία επενδύει σε AI και τεχνολογίες μηχανικής μάθησης. Σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του λεγόμενου Bing Sportscaster για το Facebook.Μάθετε για το Bing Sportscaster του Facebook...

Όπως μπορούμε να μαντέψουμε και από το όνομα του, ουσιαστικά το Bing Sportscaster δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα αθλητικό bot που χρησιμοποιεί την τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Microsoft και μπορεί να παρέχει πληροφορίες χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψετε την πλατφόρμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε για αρχή το Facebook Messenger ( αν δεν το διαθέτετε ήδη, φυσικά) και στη συνέχεια να αναζητήσετε το  Bing Sportscaster. Όταν ξεκινήσετε την πρώτη σας συνομιλία  απλά πείτε στο bot το όνομα της αγαπημένης σας ομάδας και ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Το bot όχι μόνο σας στέλνει ειδοποιήσεις όταν πρόκειται να ξεκινήσει ένας νέος αγώνας αλλά σας δείχνει και τις Bing προβλέψεις για το ποιος θα είναι ο νικητής. Να σημειώσουμε ότι το Bing έχει αποδειχτεί  ότι είναι αρκετά ακριβές στις προβλέψεις του οπότε το Facebοok αποφάσισε να το εμπιστευτεί.

.IRPP_minimalist{padding:0;margin:0;padding-top:1em !important;padding-bottom:1em !important;width:100%;display:block;font-weight:bold;background-color:inherit;border:0 !important;border-left:4px solid #d35400 !important;box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-moz-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-o-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);-webkit-box-shadow:0 1px 2px rgba(0,0,0,.17);text-decoration:none}.IRPP_minimalist:active,.IRPP_minimalist:hover{opacity:1;transition:opacity 250ms;webkit-transition:opacity 250ms;text-decoration:none}.IRPP_minimalist{transition:background-color 250ms;webkit-transition:background-color 250ms;opacity:1;transition:opacity 250ms;webkit-transition:opacity 250ms}.IRPP_minimalist .ctaText{font-weight:bold;color:#000;text-decoration:none;font-size:16px}.IRPP_minimalist .postTitle{color:#141414;text-decoration:underline !important;font-size:16px}.IRPP_minimalist:hover .postTitle{text-decoration:underline !important}

Διαβάστε κι αυτό  Η Sony ξεκινά το Android 7.0 Nougat να τρέχει στην σειρά Xperia Z5

« Αφήστε το Bing Sportscaster να σας δείξει τι είναι ικανό να κάνει. Πείτε του αυτό που σας αρέσει και σύντομα θα έχετε μπροστά στα μάτια σας τα αντίστοιχα αποτελέσματα και τις κατατάξεις.» εξηγεί η Microsoft σε μια σύντομη παρουσίαση στο Facebοok.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι το bot είναι σε θέση να κοινοποιεί τις βαθμολογίες κάθε φορά που διαδραματίζεται κάποιο σημαντικό γεγονός. Όλα αυτά μπορούν να είναι στην διάθεση σας με μια απλή εγκατάσταση του Bing Sportscaster στο κινητό σας.

Ημερ. Δημοσίευσης:17 March 2017 4:37 pm

Πηγή

Συγγραφέας:SecNews