Παρότι ακόμα δεν έχουμε δει στην αγορά τα νεότερα Nokia Android smartphones (+ το 3310), νεότερο teaser video μας δείχνει μια (τουλάχιστον) άγνωστη συσκευή από την εταιρία, την οποία ίσως δούμε στο σύντομο μέλλον. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον Evan Blass (@evleaks) στο Twitter και αρχικά βρέθηκε στο Vimeo account του George Chevalier Lewis, Head of Art στη διαφημιστική εταιρία Mirum (και πρώην υπεύθυνος του τμήματος φωτογραφίας της Nokia, ως τα τέλη του 2014), έχοντας αναλάβει τα νέα διαφημιστικά videos της εταιρίας.

Στο βίντεο λοιπόν (το οποίο είναι ορατό με περιορισμούς εδώ) βλέπουμε τα γνωστά σε εμάς Nokia 3, 5 και 6, μαζί με ένα άγνωστο smartphone που διαθέτει dual-camera setup στο πίσω μέρος. Ωστόσο ο ίδιος ο Blass αναφέρει πως υπάρχουν 2 άγνωστες συσκευές, που μάλιστα δεν εμφανίζονται στο βίντεο. Κάτι που αφήνει να εννοηθεί και σε σχόλιο ο Lewis, λέγοντας πως «οι συσκευές είναι σε φάση μελέτης και η τελική τους μορφή θα είναι απλούστερη, από από τις συσκευές που ήδη έχουν εμφανιστεί».

Για την ώρα βέβαια, περιμένουμε την επίσημη διάθεση των Nokia smartphones που είδαμε στη Βαρκελώνη, στα τέλη Φεβρουαρίου.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:16 May 2017 4:16 pm

Πηγή: https://techingreek.com/dierrefse-se-teaser-video-ena-neo-nokia-smartphone/

Συγγραφέας¨Χρήστος Αλεξούδας