Μετά τις πρόσφατες πληροφορίες για το Moto X4, σειρά έχει μια νέα πληροφορία σχετικά με τις νέες συσκευές της Motorola. Πιο συγκεκριμένα ο Evan Blass (@evleaks) δημοσίευσε μια φωτογραφία που επιβεβαιώνει το Moto X4, αλλά φέρνει στο φως και τα Moto Z, G, E και C που έχουμε δει σε φήμες. Η ιδιαιτερότητα των συσκευών αυτών; Καλύπτουν (σχεδόν) κάθε κατηγορία της αγοράς!

Έχουμε λοιπόν τα εξής μοντέλα, με τις αντίστοιχες κατηγορίες που απευθύνονται:

  • Moto Z (Unlimited Capabilities)
  • Moto X (Unlimited Perfection)
  • Moto G (Unlimited Premium)
  • Moto E (Unlimited Value)
  • Moto C (Unlimited Essentials)

Τι βρίσκουμε όμως σε κάθε μοντέλο; Στη σειρά Moto Z βρίσκουμε τα Moto Z Play και Z Force (απουσιάζει το Moto Z) και από τα όσα μαθαίνουμε, επιστρέφουν τα Moto Mods και έρχονται Gigabit LTE ταχύτητες Internet, μάλλον μέσω του Qualcomm Snapdragon 835 SoC. Κάτω ακριβώς από αυτά έχουμε το Moto X4 με οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης Full HD, 3D σχεδιασμό γυαλιού και Smart Cam δυνατότητες και παρόμοια εμφάνιση με προηγούμενες φήμες. Στη σειρά G τώρα βλέπουμε πως θα υπάρξουν τα gS/gS+ (το νέο Moto G5;) και μάλιστα, με τη χρήση dual camera setup στο «ισχυρό» μοντέλο.

Στα υπόλοιπα μοντέλα (E, C) βλέπουμε μεγάλες οθόνες και μπαταρίες, αλλά και σχεδιασμό που ακολουθεί τις υπόλοιπες προτάσεις της εταιρίας. Περιμένουμε λοιπόν τις νεότερες προτάσεις της εταιρίας, μιας και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

[via]

Ημερ. Δημοσίευσης:14 May 2017 6:08 pm

Πηγή: https://techingreek.com/dierrefsan-ta-moto-x-z-g-e-ke-c-mazi-me-arketa-specs/

Συγγραφέας¨Χρήστος Αλεξούδας